Ontdek de creatieve en educatieve cursussen bij Volksuniversiteit Maasland!

Heeft u interesse in creatieve of educatieve cursussen zoals beeldende vorming, beeldhouwen, of keramiek? Of bent u op zoek naar iets sportiefs, zoals Tai Chi of Cultuurhistorische wandelingen? Dan is Volksuniversiteit Maasland de ideale plek voor u!

Het veelzijdige aanbod biedt cursussen op het gebied van cultuur, kunst en beweging. Dit is een geweldige kans om nieuwe kennis op te doen, nieuwe mensen te ontmoeten, en samen actief bezig te zijn. U kunt eenvoudig meer informatie vinden en zich aanmelden door op een cursus naar keuze te klikken.

Voor wie?

Iedereen vanaf 18 jaar is van harte welkom om deel te nemen aan een cursus.

Extra ondersteuning via het volwassenenfonds sport & cultuur

Ook als u rond het bestaansminimum leeft, kunt u deelnemen aan het cursusaanbod. Dien een aanvraag in bij een intermediair in uw gemeente om in aanmerking te komen. Klik hier voor meer informatie.

Speciaal aanbod voor zorginstellingen

Bent u werkzaam in een verzorg- of verpleeghuis en op zoek naar leerzame en sociale activiteiten voor uw bewoners? Volksuniversiteit Maasland biedt speciaal samengestelde workshops aan voor zorginstellingen. Deze kunnen het hele jaar door worden geboekt. Meer informatie vindt u hieronder.

Heeft u vragen over ons cursusaanbod? Neem gerust contact met Ecsplore op via 046-4757261 of stuur een e-mail naar volksuniversiteit@ecsplore.nl.

Schrijf u vandaag nog in en ontdek nieuwe mogelijkheden om te leren, te groeien en te genieten!